Słupia |
Autor |
Wiadomość |
bekman
|
Wysłany: 2007-12-02, 13:27 Słupia
|
|
|
Koledzy jakie muchy polecilibyście na rzekę Słupię. Pytam bo w styczniu wybieram się do Słupska na Trocie i zastanawiam się co kęcić na ten wyjazd. Z góry dziękuję za podpowiedzi. |
|
|
|
|
mkfly
Administrator KM Dolina Łeby
|
|
|
|
|
bekman
|
Wysłany: 2007-12-03, 21:26
|
|
|
Może podjadę po Słupi na parę dni nad Łebę. Mkfly jaki odcinek rzeki byś polecił i druga rzecz gdzie mogę wykupić licencję na parę dni. |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
bekman
|
Wysłany: 2007-12-04, 08:24
|
|
|
Odezwę się pod koniec miesiąca. To fakt wszystko będzie zależeć od pogody. Jak będą duże mrozy w styczniu to podejrzewam że nici z wyjazdu. Ale mam nadzieję że pogoda będzie łaskawa dla mnie. |
|
|
|
|
bekman
|
Wysłany: 2007-12-13, 14:29
|
|
|
Muchy na Trocie obciążać dodatkowo oczami czy nie koniecznie jest to wymagane. Nie obciążone streamery lepiej pracują w wodzie więc chyba wystarczy odpowiednio dobrana linka tonąca. Jeszcze jedno pytanie: stosujecie imitacje pijawej na Trocie czy nie. Jest sens robić pijawki czy dać sobie spokój. |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
Maciek.Ś
|
Wysłany: 2007-12-13, 16:52
|
|
|
To na co łapać zimą? |
|
|
|
|
naczelny
IRLANDIA
|
Wysłany: 2007-12-13, 18:38
|
|
|
Maciek jak na co na muche ,a najlepiej wsciekłe kolory osobiscie zawsze stosowałem połączenie fluo zieleni z czerwienią jedna z lepszych much zawsze był ślajzur białe ,zielone ,rozowe itp.. kolory .Pozdrawiam |
|
|
|
|
Maciek.Ś
|
Wysłany: 2007-12-13, 20:22
|
|
|
Dzieki Krzysiek!Teraz już wszystko wiem |
|
|
|
|
bekman
|
Wysłany: 2007-12-20, 21:23
|
|
|
Mam prośbę potrzebuję nr konta PZW Słupsk by opłacić trzydniówkę na Słupię. I drugie pytanie ile wynosi opłata za trzy dni łowienia na Słupi. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
|