Żyłka Berkley Trilene Sensation! |
Autor |
Wiadomość |
mkfly
Administrator KM Dolina Łeby
|
Wysłany: 2007-06-16, 21:10 Żyłka Berkley Trilene Sensation!
|
|
|
Żyłka nie nadaje się nawet do przewijania kiełży. Kosztuje 15 zł, a nie jest warta nawet złamanego haczyka #16. Nawet nie trzeba wiązać supełka, wystarczy delikatnie pociągnąc i pęka.
Producentowi szczerze gratuluję wyprodukowania wspaniałego bubla! Z tą żyłką odjazd 10 cm płotki nad jeziorem skończy się zerwaniem zestawu!
Żyłki firmy BERKLEY omijajcie jak najdalej. Opis producenta mówiący o czułości, wytrzymałości i kontroli po prostu mnie obraża! |
_________________ Dolina Łeby-Klub Muchowy "Dolina Łeby"
1% podatku dla Towarzystwa Przyjaciół Rzeki Łeby
A rod you`d give your non-casting arm for |
|
|
|
|
soltys
KM Dolina Łeby
|
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
Lisek
|
Wysłany: 2007-06-16, 22:29
|
|
|
Możliwe, że sprzedano Ci zleżałą żyłkę. Nawet Stroft jeśli leży w sklepie przez rok będzie rwał się przy lekkim pociągnięciu... |
|
|
|
|
mkfly
|
Wysłany: 2007-06-16, 23:05
|
|
|
Ide w poniedziałek "TO" oddac... Chyba że do tego czasu mi się skończy (fajnie się urywa po kawałku ) |
|
|
|
|
naczelny
IRLANDIA
|
Wysłany: 2007-06-16, 23:26
|
|
|
O PROSZE KIEDYS MI TEZ SIE RWAŁA TA SAMA ZYŁKA MARCINN NIE JESTE JUZ SAM ,ZAKUPIE W PONIEDZIAŁEK IRLANDZKA WERSJE TEJ ZYLKI I ZOBACZYMY CZY TEZ BEDZIE SIE TAK RWAŁA DAM ZNAC .POWODZENIA NA ZAWODACH |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
Maciek.Ś
|
Wysłany: 2007-06-17, 20:42
|
|
|
Jak można takie coś sprzedawać Też kiedyś kupiłem" na "to coś" i 15 zł poszło...........................................................
Moja żyłka jak później sie okazało była "lekko zlerzała". |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
mkfly
|
Wysłany: 2007-06-18, 12:00
|
|
|
Żyłka w dniu dzisiejszym została wymieniona na dwie szpulki po 100 metrów XT Competition |
|
|
|
|
naczelny
IRLANDIA
|
Wysłany: 2007-06-18, 15:20
|
|
|
CZESC MARCIN KURCZE SPRAWDZIŁEM DZIS I NIE MAJ TAKIEJ ZYŁKI TU OJ SZKODA BO BYM SPRAWDZIŁ CZY TO TAKI SAM BADZIEW |
|
|
|
|
kaster
|
Wysłany: 2010-10-18, 12:18 Żyłka Berkley
|
|
|
Cześć!
Zakupiłem żyłkę dopiero po przeczytaniu postów ,ale muszę stwierdzić że moja żyłka kupiona w sklepie internetowym jest igła.Próbowałem ją rozrywać łowiłem na nią i nie mam zastrzeżeń.Nie wiem czemu może ściągają z USA? Adres sklepu jakby ktoś chciał:
http://foranglers.pl/berkley-m-42.html
Kaster |
|
|
|
|
|