Niebezpieczne odpady nad rzeką - ciąg dalszy |
Autor |
Wiadomość |
mkfly
Administrator KM Dolina Łeby
|
Wysłany: 2007-02-22, 21:31 Niebezpieczne odpady nad rzeką - ciąg dalszy
|
|
|
Ciekawe czy będzie odzew ze strony władz. Czy wysypisko poniżej Lęborka w końcu zostanie zlikwidowane. Na pewno będziemy interesowali się przebiegiem sprawy i nie pozwolimy na bagatelizowanie tego problemu. Nie może dochodzić do sytuacji, że mieszkańcy Lęborka bezkarnie wywożą śmieci, a ostatnio także substancje chemiczne nad rzekę, a jedyne osoby którym leży ten problem na sercu to my - wędkarze. |
_________________ Dolina Łeby-Klub Muchowy "Dolina Łeby"
1% podatku dla Towarzystwa Przyjaciół Rzeki Łeby
A rod you`d give your non-casting arm for |
|
|
|
|
Lisek
|
Wysłany: 2007-02-22, 22:58
|
|
|
Całe szczęście że szybko zareagowaliście. Aż strach pomyśleć co by się stało gdyby te chemikalia znalazły się w rzece... |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
kowal
Gość
|
Wysłany: 2007-02-23, 11:24
|
|
|
Widziałem zdjęcia w necie ale nie wiem co było w tych workach |
|
|
|
|
kowal
Gość
|
Wysłany: 2007-02-23, 11:36
|
|
|
Już wiem wszystko ze stronki głosu. Teraz zastanawiam się co zrobią urzędnicy w tej sprawie, czy zajmą się tym poważnie czy będzie to następna sprawa odłożona " na później" |
|
|
|
|
Maciek.Ś
|
Wysłany: 2007-02-23, 11:40
|
|
|
Ale odbrze,ze sie nic nie stało.....A jaki by rozmiar skarzenia rzeki po wrzuceniu tego cholerstwa do wody |
|
|
|
|
mkfly
|
|
|
|
|
Maciek.Ś
|
Wysłany: 2007-02-23, 13:17
|
|
|
Na szczęscie...........................Kurde,żeby choć raz niektórzy ludzie pomyśleli..... |
|
|
|
|
kowal
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 09:11
|
|
|
I właśnie z tym myśleniem w naszym ZACOFANYM społeczeństwie jest źle. To stwierdzenie nie dotyczy oczywiście wszystkich, ale nie potrafię znaleźć wytłumaczenia dla aktów debilizmu.
Skąd biorą się takie głupie pomysły, czy wynoszone są z domów a może to tylko przejaw cholernego lenistwa na prawdę nie wiem. W każdym razie takich debili trzeba tępić jak insekty.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|