Porządkowanie tarlisk |
Autor |
Wiadomość |
wiesiek
wiesiek
|
Wysłany: 2008-09-28, 10:38 Porządkowanie tarlisk
|
|
|
Koledzy informowanie że posprzatało się tarliska jest prawidłowe ale lepiej by było poinormować o porzadkowaniu tydzień wcześniej więcej wędkarzy wziełoby w nim udział wielu z nas pracuje na dwie zmiany ma ograniczony dostęp do informacji i z tego powodu mam żal że dowiaduje się o żeczach już po fakcie dokonanym myślę że na pszyszłość należy informować z wyprzedzeniem aby chętni mogli wziąć w nim udział zgłaszając swoją chec nawet przez komputer . Czy to tak trudno napisać kto chętny do porządkowania tarlisk zapisywać się chyba nie z szacunkiem Wiesław. |
_________________ wieslaw |
|
|
|
|
Lisek
|
Wysłany: 2008-09-28, 13:48
|
|
|
Najprawdopodobniej w najbliższą sobotę (4. października) odbędzie się sprzątanie tarlisk w centrum miasta, dokładniejsze info pojawi się na stronie, kiedy już wszystko będzie ustalone. Pozdrawiam i zapraszam. |
_________________ http://www.rzekaleba.pl
http://www.dolinaleby.eu |
|
|
|
|
lynx
|
Wysłany: 2008-09-28, 20:35
|
|
|
wiesiek : a może lepiej by było nauczyć się używania znaków interpunkcyjnych i przystankowych?...
obserwuję Pana wypowiedzi od kilkunastu miesięcy i jestem załamany...
zatroskany
[/b] |
_________________ www.stezyca.kaszuby.pl |
|
|
|
|
wiesiek
wiesiek
|
Wysłany: 2008-09-28, 20:56
|
|
|
Moja nauczycielka od języka polskiego mówiła to samo niema co się troskać i martwić poprostu staram się pisać bez byków .Interpunkcje i przystanki to dlamnie trochę ciężka sprawa. |
_________________ wieslaw |
|
|
|
|
|
mkfly
Administrator KM Dolina Łeby
|
Wysłany: 2008-09-28, 21:55
|
|
|
Liczy się treść przekazu, nie każdy urodził się profesorem Miodkiem ;)
I tak trzymać Panie Wiesiu, serdecznie pozdrawiam!!
P.S. Paweł, błędy ortograficzne i interpunkcyjne o niczym nie świadczą, studiując na Politechnice miałem kolegę, którego pisma nie można było nawet zrozumieć a i z odczytaniem były problemy ;) I tak dotrwał do końca i nawet obronił pracę, choć nie wiem jakim cudem ją napisał ten Pan inżynier ;)
Pan Wiesiek jest przesympatycznym wędkarzem i dla mnie przynajmniej to liczy się najbardziej. Hej! |
_________________ Dolina Łeby-Klub Muchowy "Dolina Łeby"
1% podatku dla Towarzystwa Przyjaciół Rzeki Łeby
A rod you`d give your non-casting arm for |
|
|
|
|
Lisek
|
|
|
|